-A A +A


Osta oikein -laskuri täydentynyt


Apuväline asuinkiinteistön yleisten tilojen siivouksen kilpailuttamiseen


Suomen Siivoustekninen liitto on yhdessä ATOP Oy:n kanssa kehittänyt laskurin, jota voi käyttää apuna asuinkiinteistön yleisten tilojen siivousajan arvioinnissa.

Laskuri antaa keskimääräisen työajan ja työn kustannukset valitulla tuntiveloituksella.

Laskurilla halutaan vaikuttaa siihen, ettei palvelua ylihinnoitella, mutta ei myöskään tehdä liian halvalla, mikä ei ole kenenkään edun mukaista.

Laskuritietopankki on nyt täydentynyt laskurin ja tarjouspyyntömallin lisäksi puhtaustasokuvauksilla ja siivousohjelmaesimerkillä. Kaikki materiaali on ladattavissa sivuilta, jonka jälkeen aineistoa voi muokata omaan käyttöön sopivaksi.

Laskuri on tarkoitettu isännöitsijöille, urakoitsijoille ja taloyhtiöiden hallituksille. Palvelun avulla pystyy helposti laskemaan asuntoyhtiön ylläpitosiivouksen työmäärät ja kustannukset. Laskenta perustuu Atop-Tieto Oy:n siivoustietopankkiin, jonka työmäärät pohjautuvat työntutkimuksiin. Laskuri laskee eri taajuuksille ja laaduille työmäärän, kustannukset sekä tunnuslukuja. Laskuriin syötettävä tieto on tilojen lukumäärä.

 

Rekisteröidy laskurin käyttäjäksi


Palvelun käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä. Kirjautumiseen tarvitaan matkapuhelinnumero ja henkilökohtainen salasana, jonka saa rekisteröitymällä palveluun.


Osta oikein -laskuri löytyy linkistä:  www.atop.eu/ostaoikein Lisätietoa laskurista:
Suomen Siivoustekninen liitto ry, ja
Atop-Tieto Oy, Sari Niinimäki tai Tytti Immonen, p. , www.atop.fi

Lisätietoa asuinkiinteistön siivouksesta

Lisätietoa asuinkiinteistön siivouksen kilpailuttamisesta saa SSTL:n julkaisusarjassa ilmestyneestä oppaasta
Tavoitteena tyytyväinen asukas -opas siivouspalvelun hankintaan.
Julkaisun esittely löytyy verkkokaupasta.