-A A +A

Siivoussektori Oy

Siivoussektori Oy on 1986 perustettu, SSTL Puhtausala ry:n kokonaan omistama puhtausalan näyttely-, koulutus- ja julkaisutoimintaan erikoistunut osakeyhtiö, joka huolehtii Puhtausala ry:n arvonlisäveron alaisesta toiminnasta. Se toteuttaa omistajansa arvopäämääriä eli lisää puhtausalan ammattitietoutta ja ammattialan tunnettuutta. Sen ehkä näkyvin tuote on vuonna 1970 perustettu PUHTAUS&PALVELUsektori -lehti (ent. Siivoussektori-lehti). Lehti kertoo lukijoilleen puhtausalan uutuudet ja tärkeät tapahtumat, ylläpitää ammattitietoutta ja opettaa ihmiset huolehtimaan itsestään, niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Siivoussektori Oy tuottaa SSTL Puhtausala ry:n julkaisusarjaan oppimateriaalia, jota alan oppilaitokset käyttävät oppikirjoina ja puhtausalan ammattilaiset tietolähteenään. Tärkeimpänä näistä julkaisuista on Siivoustyön käsikirja, jonka ensimmäinen painos julkaistiin vuonna 1971, silloin Valtiovarainministeriön järjestelyosaston toimesta. Käsikirjasta on tehty käännös ruotsiksi.

Yhtiön kolmantena tukijalkana on koulutus ja näyttelytapahtumat, joita se järjestää SSTL Puhtausala ry:n toimeksiannosta. Finnclean, pohjoismaiden suurin puhtausalan messutapahtuma, on käsite alalla. Sen näyttelyosastoilta löytyvät kaikki alan merkittävimmät yritykset ja näyttelyvieraiden voi sanoa kattavan kaikki puhtausalan päättäjät. Finnclean-messujen yhteydessä pidettävillä koulutuspäivillä käyvät ammattiosaamistaan päivittämässä itseään ja alaansa arvostavat ihmiset.

miniClean-tuotemerkin alla Siivoussektori Oy järjestää yhdessä paikallisten yhdistysten kanssa alueellisia koulutus- ja näyttelytapahtumia.

Esimiespäivät on yksi esimerkki Siivoussektori Oy:n tuottamista vuosittain toistuvista tapahtumista.

Siivoussektorilta voit tilata räätälöityä koulutusta oman yrityksenne tai yhteisönne tarpeisiin. Me hoidamme tarvittaessa kaikki koulutus- ja tilajärjestelyt puolestanne ja tuotamme niin tuotannon kuin markkinoinninkin ammattilaisillenne parhaan mahdollisen oppimis- ja motivointitapahtuman.

 

Siivoussektori Oy:n hallituksen jäsenet 2014

Heikki Rannikko, puheenjohtaja
Pirkko Toropainen
Päivi Holmqvist
Arto Laaksonen
Titta Valtonen